Sport

CFR a trecut de Slovan! Urmează play-off-ul

<p><strong><img src="documente/stories/2012/08_august/10/slv cfr.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Campioana României, CFR Cluj, s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a învins, cu scorul general de 3-1, formaţia cehă Slovan Liberec, în turul trei preliminar al competiţiei.</strong></p>

Miercuri, în deplasare, CFR Cluj a învins, scor 2-1 (1-0), pe Slovan Liberec, după ce, în urmă cu o săptămână, la Cluj-Napoca, s-a impus, scor 1-0. Golurile au fost marcate de Kapetanos '45+1 şi Sougou '90+4, respectiv Sural '58.
Grecul Pantelis Kapetanos a deschis scorul pentru CFR Cluj, în minutul 45+1, reluând cu capul în poartă, după o centrare de la Bastos. În minutul 58, Sural a egalat, după o pasă de la Vacha. Golul victoriei echipei clujene a fost reuşit de Sougou, în minutul 90+4, după o centrare de la Nicoară.
Tragerea la sorţi pentru play-off-ul Ligii Campionilor va avea loc vineri.

Caseta tehnică

Slovan Liberec: Bicik - Liulka, Karisik (Nezmar '76), Kelici, Fleisman - Janu (Morozenko '54) - Breznanik, Vacha, Bosancici, Sural - Blazek (Hadascok '66). Antrenor: Jaroslav Silhavy.
CFR Cluj: Felgueiras - Pinto, Cadu, Rada, Camora - Bastos (Mureşan '60), Sare, Vass (Ronny '78), Edimar (Nicoară '83) - Sougou, Kapetanos. Antrenor: Ioan Andone
Cartonaşe galbene: Sural '46, Blazek '62 / Rada '79
Meciul a fost arbitrat de o brigadă belgiană cu Serge Gumienny la centru, ajutat la cele două linii de Frank Bleyen şi Kristof Meers. Rezervă a fost Peter Vervecken.
sursa foto: http://www.sportovninoviny.cz

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter