Sport

Cătălina Ponor a câștigat argintul la sol

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/08_august/08/catalina-ponor-1.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Cătălina Ponor a obţinut nota 15.200 în finala de la Londra şi a câştigat medalia de argint! </strong>

Publicul a huiduit decizia luată de arbitri privind evoluţia Cătălinei Ponor. Arbitrii au notat dificultatea exerciţiului Cătălinei doar cu 6.200, ceea ce a stârnit nemulţumirea spectatorilor. Echipa de gimnastică a SUA, deși una foarte bună, a fost favorizată de arbitraj la această ediție a Jocurilor Olimpice.
Cătălina Ponor a intrat a patra în concurs, reuşind un exerciţiu foarte bun, după dezamăgirea de la bârnă, unde a pierdut podiumul după o contestaţie a stafului SUA. Ponor a fost notată cu 15.200, publicul huiduind în momentul afişării acesteia, nemulţumit de nota prea mică.
Sandra Izbaşa a închis finala, dar şi participarea României în concursurile de gimnastică, cu o evoluţie bună, dar umbrită chiar în final de o mare ratare, fiind notată cu 13.333.
Podiumul a fost ocupat, în ordine, de Alexandra Raisman (SUA, 15.600), urmată de Cătălina Ponor (15.200) şi de Alia Mustafina (Rusia, 14.900).

Ultimele Stiri
abonare newsletter