Sport

Câștigătorii turnelului Aegon Junior Open 2012

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/08_august/06/aegon finalisti site.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Ultimele două partide ale turneului internațional de tenis AEGON Junior Open 2012 s-au jucat sâmbătă  pe terenurile Winners Tennis Club din Parcul Rozelor.</strong>

Proba de simplu feminin a fost câștigată de Miriam Bulgaru, iar la masculin de Călin Manda.
Miriam Bulgaru, din Alba Iulia a câștigat în două seturi finala contra Ylonei Ghioroaie, scor final 6-3, 6-0. Cele două jucătoare s-au întâlnit și în finala de dublu, care a fost câștigată tot de jucătoarea din Alba Iulia.
La finalul unei partide echilibrată și foarte apreciată de publicul clujean prezent în tribune, piteșteanul Călin Manda, în vârstă de doar 14 ani a câștigat în fața lui Gabriel Niculescu cu 7-5, 6-3.
Cele două finale au reprezentat ultimele meciuri dintr-un maraton sportiv care s-a întins pe parcursul a opt zile și a presupus participarea a aproape 100 de jucători din toată lumea. În total, în cadrul Aegon Junior Open s-au jucat peste 110  meciuri de tenis.
Aegon Junior Open 2012 este la a doua ediție în Cluj-Napoca și este organizat de Winners Tennis Club în colaborare cu Federația Română și Federația Europeană de Tenis. Turneul face parte din circuitul Tennis Europe Junior Tour dedicat juniorilor, baieți și fete cu vârsta de 16 ani.  
Evenimentul a fost susținut de grupul financiar Aegon, cunoscut internațional pentru implicarea intensă în tenis și în sport, în general.  
.  

Ultimele Stiri
abonare newsletter