Sport

Deplasare dificilă pentru „U“ Cluj

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/08_august/03/u cluj steaua _site.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Universitatea Cluj va juca duminică seara în deplasare cu Steaua, într-un meci din cadrul etapei a trei a Ligii 1. </strong>

„Șepcile roșii“ vor avea o misiune foarte dificilă în debutul lor pe Arena Națională. Elevii lui Cristian Dulca vor întâlni Steaua lui Reghecampf, una dintre cele mai în formă echipe în acest debut de sezon. „Roș-albaștrii“ au câștigat meciurile din primele două etape, 1-0 acasă cu Concordia Chiajna și 4-3 în deplasare la Astra Ploiești și sunt favoriți cerți și în întâlnirea cu „studenții“ clujeni. „Alb-negrii“ ar putea însă profita de faptul că steliștii vor fi mai obosiți duminică, având un meci în plus jucat, partida de joi seară cu Spartak Trnava din preliminariile Europa League.
Universitatea și-a revenit după înfrângerea rușinoasă suferită în prima etapă (2-6 în deplasare la Pandurii) și a reușit să câștige meciul de acasă cu Gloria Bistrița, 1-0 și să strângă primele puncte din sezonul 2012-13. Jocul „studenților“ lasă însă mult de dorit, în toate compartimentele, astfel că Cristi Dulca nu va avea o misiune ușoară în alcătuirea primului „11“ pentru meciul cu Steaua.
Printre altele, acest meci va fi și un duel în familie pentru Ana-Maria Prodan, președintele executiv al Universității Cluj și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei.
Partida Steaua – Universitatea Cluj se va disputa duminică de la ora 21.30, pe Arena Națională din București și va fi transmis în direct de DigiSport. Cele două echipe s-au mai întâlnit de 90 de ori în Liga 1, palmaresul fiind favorabile bucureștenilor, care au 53 de victorii, clujenii având doar 17.

Ultimele Stiri
abonare newsletter