Sport

Voleibaliștii de la „U“ s-au reunit miercuri

<p /><strong>Echipa de volei masculin a CSU s-a reunit pentru sezonul competitional  2012/2013. </strong>

La reunire s-au prezentat 13 voleibaliști, printre care și noul venit Dragoș Țârlea, care joacă pe postul de libero. Sportivul în vârstă de 27 de ani a fost transferat de la CSM Galați și a semnat cu „U“ Cluj un contract pe un an. Antrenorul „studenților“, Bogdan Tănase a declarat: „Este un jucător bun, cu calitati fizice extraordinare, care ne poate ajuta mult“. Referitor la obiectivul echipei pentru sezonul acesta, Tănase a punctat: „Ne-am reunit azi cu un lot care nu este complet încă, mai avem nevoie de unu, doi jucători și sperăm ca într-o săptămână să rezolvăm și această problemă. Plecăm la drum cu un lot mult schimbat față de anul trecut, dar întinerit. În același timp am reușit să transferăm câșiva jucători cu experiență. În mare parte obiectivul rămâne același ca în fiecare an, încercarea de accedere în primele opt echipe“.
La reunire au fost prezenți următorii voleibaliști: Andrei Georgescu, Șerban Silași (ridicatori); Rome Lotei, Dan Todoran, Adrian Pop, Liviu Moise (centrii); Bogdan Ene, Mihai Tiboacă, Dan Remeș (secunzi); Răzvan Vâlcelean, Gabriel Cherbeleata (universali); Mihai Popovici, Dragoș Țârlea (libero).
Universitatea va juca într-un turneu amical organizat la Cluj, în perioada 28-29 august, alături de echipele: SCMU Craiova, „U“ Explorări Baia Mare și CS Phoenix Șimleul Silvaniei. Primul joc oficial va avea loc în 26 septembrie, în Cupa României contra formației CSM București.

Ultimele Stiri
abonare newsletter