Sport

Tricolorii joacă astăzi cu Austria

<p /><img src="documente/stories/2012/06_iunie/05/11 nationala.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Selecţionerul Austriei laudă organizarea şi disciplina naţionalei lui Piţurcă.

După ce săptămâna trecută au învins Elveţia, elevii lui Victor Piţurcă vor juca astăzi o altă partidă amicală, în compania Austriei.

Marcel Koller, antrenorul austriecilor, a declarat că echipa României, adversara din meciul amical de astăzi de la Innsbruck, nu dispune de nume mari în acest moment, dar are jucători tineri, rapizi şi disciplinaţi tactic, care probabil vor miza pe contraatac. “Am studiat ultimele meciuri ale României, inclusiv victoria cu Elveţia. Au jucat diferit de fiecare dată. Românii nu au în acest moment o echipă formată din cele mai mari nume, dar dispun de mulţi jucători tineri, rapizi şi disciplinaţi tactic. Probabil vor avea o echipă compactă şi vor juca pe contraatac. În orice caz, mă aştept la un adversar dispus foarte defensiv în teren. Avem nevoie de răbdare în atacuri şi atunci când se va ivi momentul potrivit, să nu ratăm şansa. Nu vrem să facem experimente, vrem să câştigăm”, a spus Koller, citat de publicaţia Nachrichten. Potrivit presei austriece, faţă de partida precedentă cu Ucraina, portarul Gratzei îl va înlocui pe Lindner, iar Dragovici va juca în centrul defensivei.


Victor Piţurcă îşi avertizează jucătorii că trebuie să trateze cu aceeaşi seriozitate şi amicalul cu Austria. “Dacă am câştiga şi cu Austria ar fi un rezultat formudabil pentru aceşti copii şi pentru viitorul echipei naţionale. Sper să nu păţim şi noi acelaşi lucru, după o victorie să nu fim conectaţi la meciul cu Austria”, a spus selecţionerul României.

Arbitrează un olandez

Olandezul Danny Makelie va arbitra la centru partida amicală pe care echipa naţională a României o va disputa, astăzi, în compania reprezentativei Austriei. Makelie, în vârstă de 29 de ani, va fi ajutat de asistenţii Rob van de Ven şi Wilco Lobbert. Arbitru de rezervă va fi austriacul Markus Hameter, , informează site-ul oficial al FRF.


Partida amicală Austria - România se va disputa azi de la ora 21.30, la Innsbruck, şi va fi transmis în direct de TVR 1.

 


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter