Sport

Grozav: „E cel mai bun an pentru mine“

<p><img src="documente/stories/2012/05_mai/25/07 25 grozav.jpg" border="0" align="right" />Atacantul Universității Cluj este foarte fericit pentru faptul că a fost convocat la echipa națională a României.</p>

Gheorghe Grozav, convocat în premieră de selecţionerul Victor Piţurcă la prima reprezentativă, a declarat, ieri, că îşi doreşte să debuteze pentru echipa României, să rămână în vederile antrenorului şi să joace alături de Adrian Mutu.

Atacantul Universității s-a declarat foarte bucuros de convocarea primită. „Mă bucur că am primit această convocare. Sper să debutez, să joc foarte bine şi să rămân în continuare în vederile selecţionerului Victor Piţurcă. Este cel mai bun an pentru mine. Claudiu Niculescu mi-a dat încredere, am şi marcat şi pot spune că mă simt bine la Cluj“, a spus Grozav.
Tânărul jucător al „șepcilor roșii“ a afirmat că îşi doreşte să aibă ocazia să evolueze alături de atacantul Adrian Mutu în prima reprezentativă. „Mi-aş fi dorit să fie şi Mutu în lot. Sper să vină la următoarele acţiuni ale naţionalei şi să pot juca alături de el“, a completat Grozav. „Studentul“ a precizat că ar fi renunţat la orice pentru o convocare la prima reprezentativă. „Pentru o convocare aş lăsa orice ca să vin aici. Ar fi fost culmea să spun că nu vin, nu puteam să refuz“, a menţionat Grozav.
Grozav a venit la Universitatea Cluj la începutul sezonului recent încheiat, 2011-12, de la echipa belgiană Standard Liege și a evoluat în 24 de meciuri (de 12 ori titular, de 12 ori rezervă), în care a marcat 6 goluri.

Florescu: „Am încredere în mine“

Mijlocaşul George Florescu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că Victor Piţurcă este al doilea selecţioner care îl convoacă la prima reprezentativă, ceea ce înseamnă că are o anumită valoare, în ciuda criticilor de care a avut parte. „Eu am încredere în mine, în valoarea mea. La naţională nu au fost convocaţi jucători care nu au meritat, nea Piţi este al doilea antrenor care m-a convocat şi asta înseamnă că am o anumită valoare şi merit să fiu aici. Mi-a fost greu, probabil că specialiştilor din România care au spus atâtea cuvinte rele despre mine le-ar fi stat mai bine pe un scaun de antrenor. Am revenit şi voi da totul pentru a câştiga“, a spus Florescu.
Reprezentativa României va disputa partide amicale cu Elveţia, pe „Swissporarena” din Lucerna, (30 mai, de ora 21.15) şi Austria, pe „Tivoli Stadion” din Innsbruck (5 iunie, de la ora 21.30).


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter