Sport

Cine pleacă de la CFR?

<p><img src="documente/stories/2012/05_mai/24/08 24 cfr andone.jpg" border="0" align="right" />Ioan Andone a declarat că portarul portughez Antonio Beto, mijlocaşul argentinian Sixto Peralta şi atacantul italian Roberto De Zerbi vor părăsi echipa campioană a României, CFR Cluj.</p>

„Beto are la Porto un salariu de 850.000 de euro şi încă un an de contract. Nu avem cum suporta salariul ăsta. Sixto Peralta şi De Zerbi sunt la final de contract şi nu li se va prelungi. Cu lacrimi în ochi a plecat Peralta după ce a fost anunţat. Au terminat contractele, au o anumită vârstă, vrem altceva pe posturile lor. Deocamdată nu s-a luat o decizie să mai plece cineva. Dacă se vor aduce jucători mai buni pe anumite posturi, vom fi nevoiţi să mai renunţăm. Nu ne batem cu Steaua pentru Wesley. Wesley a fost în discuţii cu CFR-ul acum doi ani“, a spus Andone, la DigiSport.
Tehnicianul din Gruia a adăugat că fotbaliştii împrumutaţi la alte echipe se vor întoarce la CFR şi că mai se caută jucători pentru benzile laterale: „Se întorc Sergiu Buş de la Târgu Mureş, Batin de la Pandurii, Rada din Germania, Edimar de la Xanthi. Într-o proporţie mare, pe Renan îl va achiziţiona Sampdoria. Vom căuta să ne întărim pe părţile laterale ale terenului“, a spus Andone, care a adăugat că echipa are nevoie de întăriri pentru a reuşi calificarea în grupele Ligii Campionilor.
Andone se va decide în această săptămână dacă va continua ca antrenor al echipei CFR Cluj. „Am discutat cu domnul Paszkany, ne-am înţeles aşa, în mare, şi urmează să dau săptămâna aceasta un răspuns definitiv. Contractul ar fi pe trei ani“, a explicat tehnicianul campionilor.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter