Sport

Mircea Bornescu („U”) a fost audiat la LPF

<p><img src="documente/stories/2012/05_mai/11/mircea-bornescu.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Mircea Bornescu a fost audiat la Comisia de Disciplină a LPF în legătură cu incidentele de la meciul "U" - CFR, declanşate după ce l-a agresat pe Cadu, informează realitatea.net.</p>

Mircea Bornescu a explicat de ce l-a bruscat pe Cadu: „Acum, mie, personal, îmi pare rău pentru faptul că am reacţionat în acest mod pe care îl ştiţi cu toţii, dar am vrut să împiedic o nenorocire care ar fi putut să se întâmple”.

„Nu am de ce să îmi cer scuze în faţa lui Cadu pentru că nici el nu şi-a recunoscut greşeala şi nu a cerut scuze suporterilor şi opiniei publice pentru că s-a dus la galeria noastră şi a făcut gesturile pe care le-a făcut”, a mai spus Bornescu.

Portarul lui „U” a refuzat să-i răspundă lui Iuliu Mureşan, care l-a trimis la psiholog: „Să mă duc la psiholog? Nu are rost să-i răspund deoarece el este un oficial, iar eu sunt jucător”.

Comisia de Disciplină a LPF judecă, de la ora 13, incidentele de la meciul „U” Cluj - CFR Cluj, suspendat în minutul 27 după o bătaie generală.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter