Sport

Universitatea joacă la Galați

<p />Universitatea Cluj va juca în deplasare cu campioana Oțelul Galati, un meci din cadrul etapei a 32-a a Ligii 1.

Dupa derby-ul cu CFR, întrerupt în urma incidentelor dintre jucătorii celor două echipe, elevii lui Claudiu Niculescu vor întâlni campioana Oțelul, în deplasare. Miza meciului este locul 6 în clasamentul Ligii 1. Gălățenii au 49 de puncte, cu 5 mai mult decât clujenii, care așteaptă însă decizia LPF în cazul meciului cu CFR. Elevii lui Dorinel Munteanu sunt în formă, reușind să câștige ultimele două meciuri, 2-0 în deplasare cu Sportul Studențesc și 2-1 acasă cu Pandurii Targu Jiu.

Jucatorii Universității au fost însă afectați de evenimentele petrecute la meciul de marți seara, lucru recunoscut chiar de Claudiu Niculescu. „Ne-a afectat pe toţi ceea ce s-a întâmplat cu CFR. Toţi jucătorii erau dornici să joace, să câştige meciul pe teren, aşteptau cu nerăbdare. Acum ne va fi greu să-i motivăm pe băieţi pentru meciul de sâmbătă de la Galaţi”, a declarat antrenorul „șepcilor rosii”.

Meciul dintre Otelul și Universitatea Cluj se va disputa sâmbătă, de la ora 19 și va fi transmis în direct de DigiSport 1.

Ultimele Stiri
abonare newsletter