Sport

Meci între „studenți“

<p />Universitatea Cluj a remizat în deplasare cu Dinamo, 2-2, iar sâmbătă va primi vizita celor de la Sportul Studențesc.

„Șepcile roșii“ au diminuat șansele celor de la Dinamo de a câștiga campionatul. Clujenii au terminat la egalitate meciul din Ștefan cel Mare, 2-2, rezultat în urmă căruia „câinii“ rămân la cinci puncte în urma celor de la CFR.

Bucureștenii au deschis scorulîn minutul 26 prin Curtean, după o acțiune pe partea stângă de atac, finalizată cu un șut care nu a putut fi reținut de Bornescu. După pauză, clujenii au jucat mult mai bine și au reușit să egaleze în minutul 62. Vlad Morar a primit mingea în careu și a înscris cu un șut bine plasat. Dinamo a revenit în avantaj cu cinci minute înainte de final. Ţucudean l-a găsit cu o centrare pe Matei, iar acesta a înscris printr-un şut la colţul lung. Când nimeni nu se aștepta, în ultimul minut de joc, Adrian Cristea a reușit să egaleze, după o acțiune superbă. „Prințul“ a driblat un adversar, a intrat în careu unde a mai driblat un adversar, iar apoi a șutat la vinclu, imparabil pentru Bălgrădean și a stabilit scorul final al meciului, 2-2.

În urma acestui rezultat, Universitatea a acumulat 43 de puncte și se află pe locul 6 în clasamentul Ligii 1. Elevii lui Claudiu Niculescu vor juca sâmbătă, de la ora 17, pe Cluj Arena, împotriva celor de la Sportul Studențesc.

„Alb-negrii“ din Capitală sunt doar pe locul 17, care duce în liga secundă și au nevoie de rezultate bune în ultimele etape pentru a reuși să evite retrogradarea. Meciul dintre cele două echipe studențești va fi transmis în direct de DigiSport 1.

abonare newsletter