Sport

„Studenții“ vor un succes în deplasare

<p><img src="documente/stories/2012/04_aprilie/23/bvucj.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Universitatea Cluj va juca în această seară în deplasare cu FC Brașov, într-un meci din cadrul etapei a 27-a a Ligii 1.</p>

„Studenții“ își doresc un succes în deplasarea de sub Tâmpa, unde vor da piept cu Ionuț Badea, fostul lor antrenor.

Universitatea Cluj are 41 de puncte, cu 8 mai puține decât Steaua, formația de pe locul 5, ultimul care duce în Europa League. „Alb-negrii“ își doresc un succes în deplasarea de la Brașov, pentru a urca pe locul 6, ocupat acum de Oțelul și a se apropria la 5 p de cupele europene.

Claudiu Niculescu a declarat că meciul de sub Tâmpa nu va fi unul aparte, în ciuda fapului că Ionuț Badea, fostul antrenor al „șepcilor roșii“ îi pregătește acum pe „stegari“.

„E momentul să câștigăm și în deplasare. Suntem însă conștienți că întâlnim o echipă care va face tot posibilul să ne bată. Nu este un meci aparte, nu jucăm împotriva lui Ionuț Badea, ci împotriva Brașovului. Vrem să câștigăm pentru a rămâne aproape de îndeplinirea obiectivului. Amândoi antrenorii avem avantaje și dezavantaje, totul depinde de modul cum vom aborda meciul de luni seară“, a declarat Niculescu înaintea deplasării de la Brașov.

 


Badea: „Partidă dificilă“

De cealaltă parte, Ionuț Badea a declarat că echipa sa va întâlni un adversar puterni. „Ne așteaptă o partidă dificila, într-un moment dificil, ținând cont că avem acest final de campionat foarte echilibrat atât la varf cât și în lupta pentru evitarea retrogrădării. Întâlnim o echipă bună, cu o calitate individuală peste medie, cu multe puncte forte dar și cu slăbiciuni, pe care vom încerca să le exploatăm în favoarea noastră. Am avut o săptămână de pregătire în care adaptarea a fost rapidă. S-a lucrat foarte bine la antrenamente, iar acest lucru ne dă încredere”, a declarat Badea înainte de întâlnirea cu fosta sa echipă.

De la „U“ Cluj vor lipsi Achim și Grecu, ambii accidentați pentru restul sezonului.  Deasemenea, Alex Păcurar va fi recuperat doar pentru meciul cu Pandurii. La brașoveni Distefano, Bruno Madeira și Enceanu sunt incerți, iar Ilijoski este suspendat.

Meciul dintre FC Brașov și Universitatea Cluj se va disputa în această seară, de la ora 19, pe stadionul Tineretului din Brașov și va fi transmis în direct de DigiSport 1.

Ultimele Stiri
abonare newsletter