Sport

Silvășan a revenit pe teren!

<p />„U“ Mobitelco BT a învins clar pe Dinamo București, 113-68. La clujeni a revenit căpitanul Mihai Silvășan.

Meciul de sâmbătă seara de la Sala Sporturilor „Horia Demian“ nu a avut practic istoric. Campionii s-au impus clar, 113-68, în fața unei echipe părăsite de cei mai buni jucători. Scorul pe sferturi a fost 31-19, 22-14, 24-16 și 36 – 19. Cel mai bun marcator al clujenilor a fost, ca de obicei, Zoran Krstanovic, care a înscris 23 de puncte. Pentru „U“ Mobitelco au mai punctat: Lawrence și Dykes câte 17 p, Lagrange 15 p, Silvășan 13 p, Șanta 11 p, Faur 5 p, Jones 4 p, Pop 3 p, Corpodean și Mihai Paul câte 2 p și Chetreanu un punct.

La finalul meciului, antrenorul Marcel Țenter a declarat că elevii săi trebuie să fie mai atenți în apărare. „A fost un meci mai ușor pentru noi, îmi pare rău, ne trebuia o partidă mai puternică, însă așa stau lucrurie. Am jucat în faza ofensivă bine, în faza defensivă însă unele lucruri nu mi-au plăcut deloc“, a spus tehnicianul campionilor.

Mihai Silvășan, căpitanul clujenilor, a revenit pe teren în acest meci, deși cu câteva zile înainte nu se știa dacă va mai putea evolua în acest sezon.

„Așteptam de mult momentul acesta, să joc din nou. Am sperat să se întâmple înainte de play-off. Acest meci cu Dinamo a fost un moment cât se poate de bun să revin. Cu spatele mă simt foarte bine, nu am probleme, nu mă doare. Din punct de vedere fizic mai am de lucrat, dar sper ca în 2-3 săptămâni să îmi revin, dacă nu la forma de dinainte de accidentare, atunci la o formă cât mai bună“, a declarat Silvă după victoria cu Dinamo.

„U“ Mobitelco va juca miercuri, de la ora 18, în deplasare cu CSU Sibiu, acesta fiind pentru clujeni ultimul meci înainte de play-off.  

Ultimele Stiri
abonare newsletter