Sport

Niculescu: „Ne așteaptă un meci greu“

<p />Universitatea Cluj va juca în această seară, pe teren propriu cu FCM Târgu Mureș, un meci din cadrul etapei.

„Șepcile roșii“ au obținut cinci puncte în ultmele trei etape, în care au învins cu 3-1 pe Astra și au remizat în deplasare cu Petrolul (2-2) și Concordia Chiajna. Claudiu Niculescu, antrenorul interimar al „studenților“, speră că elevii săi vor reuși o victorie și în meciul cu formația lui Ioan Ovidiu Sabău.

„Ne așteaptă un meci greu. FCM Târgu Mureș este o echipă bună, au învins pe Steaua și în deplasare la Astra. Luptă pentru evitarea retrogradării, deci vor să se agațe de orice punct. Sper ca băieții să fie pregătiți și concentrați la maxim, pentru că nu va fi un meci ușor. După cum ziceam, FCM este o echipă puternică, au jucători experimentați, cred că la valoarea lotului ar trebui să fie mai sus în clasament. Noi trebuie să câștigăm, dacă vrem să mai sperăm la îndeplinirea obiectivului“, a declarat tehnicianul „studenților“.

Niculescu a mai spus că deocamdată nu va intra pe teren, dar este posibil să joace câteva partide la finalul sezonului.

„Deocamdată sunt antrenor, voi vedea dacă voi reveni pe teren. E posibil la finalul sezonului, pentru 2-3 meciuri. Mi-aș dori să joc în fiecare meci, dar am ales să fiu antrenor și nu pot merge pe două căi. Cred, în proporție de 80-90% că acesta este ultimul meu sezon ca jucător, dar viitorul este imprevizibl și poate din vară voi deveni iarăși doar jucător“, a mai spus cel poreclit Clau-gol.

Înaintea confruntării directe, Universitatea Cluj este pe locul 8 în clasamentul Ligii 1, cu 34 p, iar FCM Târgu Mureș pe locul 14, cu 24 p. În meciul tur, cele două echipe au remizat, 1-1. Partida dintre cele două echipe se va disputa în această seară, de la ora 19, pe Cluj Arena.

Ultimele Stiri
abonare newsletter