Sport

„Studenții“ încep returul în Giulești

<p><img src="documente/stories/2012/03_martie/02/rapid.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Universitatea Cluj va juca în deplasare la Rapid, într-un meci din cadrul etapei a 19-a a Ligii 1, prima din 2012.</p>

„Șepcile“ roșii vor avea meciuri grele în primele două etape din acest an, urmând să întâlnescă două pretendente la titlu, Rapid și Steaua.

Ionuț Badea, antrenorul Universității Cluj, a declarat înainte de meciul de sâmbătă cu Rapid că elevii săi s-au pregătit foarte bine în cantonamentul din Antalya. „Am avut o periodă foarte bună de pregătire. Echipa a funcționat așa cum mi-am dorit, ca un grup unit. Avem mare nevoie de puncte și vom face totul ca să le obținem. Deși avem obiective diferite, diferențele dintre noi și Rapid sunt mici. Universitatea arată bine, are momente foarte bune de joc. Avem un sistem de joc potrivit jucătorilor pe care îi avem în lot și vom trage tare în acest retur ca să ne atingem obiectivul“, a spus Badea.

De cealaltă parte, rapidiștii doresc să își ia revanșa, după ce în turul campionatului au fost învinși de „studenți“, cu 2-0, într-un meci jucat la Mediaș. „Universitatea Cluj este o echipă foarte puternică, dar avem de luat şi o revanşă după meciul din tur de la Cluj. Noi sperăm să debutăm cu dreptul aşa cum s-a întîmplat de fiecare dată cînd Rapidul a început un tur sau retur pe Giuleşti“, a spus Nicolae Grigore, conform Mediafax.

Szukala, noul căpitan


Tehnicianul Ionuț Badea a anunțat faptul că Lukas Szukala a preluat banderola de căpitan de la Gabriel Boștină. „Lukas Szukala este noul căpitan al echipei, el a fost ales de către componenții lotului. Claudiu Niculescu este al doilea căpitan, iar Tavi Abrudan cel de-al treilea. Boștină nu a fost un bun exemplu pentru colegi în cantonamentul din Antalya, așa că am decis ca jucătorii să aleagă alt căpitan“, a declarat antrenorul „studenților“.

10 lei, cel mai ieftin bilet

Meciul dintre Rapid și Universitatea Cluj se va disputa pe stadionul Giulești – „Valentin Stănescu“, sâmbătă, 3 martie, de la ora 18 și va fi transmis în direct de DigiSport.

Clubul Rapid a pus ieri în vânzare tichetele de intrare la partida de pe teren propriu cu Universitatea Cluj, cel mai ieftin bilet care poate fi achiziţionat de suporteri fiind comercializat cu 10 lei. Conform site-ului oficial al grupării giuleştene, preţurile tichetelor sunt următoarele: 10 lei la peluza a II-a, 25 de lei la tribuna a II-a, 35 de lei la tribuna I, 100 de lei la tribuna 0 şi 150 de lei la tribuna oficială.

Probleme cu gazonul pe Cluj Arena

În etapa a 20-a a Ligii 1, „alb-negrii“ vor avea un alt meci dificil, urmând să primească pe Cluj Arena vizita Stelei, luni, 12 martie, de la ora 19.

Oficialii Universității Cluj au recunoscut ieri că gazonul de pe Cluj Arena nu este într-o stare prea bună. „În momentul de față starea gazonului nu este prea bună, nu e propice performanței, se joacă greu pe el. Însă am primit asigurări de la firma care se ocupă de întreținerea gazonului că va fi în stare bună până la meciul cu Steaua“, a declarat Felix Grigore, directorul sportivl al „studenților“.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter