Sport

Al patrulea meci pentru „studenți“

<p><img src="documente/stories/12_decembrie/04_ziua/universitatea.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Universitatea Cluj va juca astăzi cea de a patra partidă amicală din cadul cantonamentului din Antalya, împotriva ucrainienilor de la Obolon Kiev.</p>

„Studenții“ sunt în căutarea primei victorii, după ce au fost învinși în primele trei amicale jucate în această iarnă.

Elevii lui Ionuț Badea au pierdut jocurile amicale cu Lechia Gdansk (0-1), Tavria Simferopol (1-3) și NK Split (2-3) și sunt în căutarea primei victorii din 2012. Adversarii de astăzi ai clujenilor, Obolon Kiev, ocupă ultimul loc în campionatul Ucrainei, cu doar 11 puncte strânse în 20 de etape. „Studenții“ au marcat doar trei goluri în primele trei amicale, două dintre acestea fiind înscrise de jucători nou-veniți, Marian Cristescu și Dorinel Popa, iar unul de Tony, golgheterul din tur al „șepcilor roșii“.

Tehnicianul „alb-negrilor“ a folosit în aceste partide toți jucătorii pe care îi are la dispoziție, pentru a vedea în ce condiții dau randament maxim. Mai mult decât atât, Badea a avut în probe trei jucători, la care însă a renunțat: Massimiliano Ammendola (jucător împrumutat de Napoli la Crociati Noceto), Geridus Kvedaras şi Kota Mizunuma (internațional de tineret japonez, legitimat la Yokohama Marinos).

Următoarele meciuri

După amicalul cu Obolon Kiev, care se va disputa astăzi de la ora 17 și va fi transmis în direct de DigiSport 1, Universitatea va mai juca două partide în acest cantonament. Duminică, 5 februarie, cu un adversar ce urmează să fie stabilit și miercuri, 8 februarie, cu slovacii de la Spartak Trnava. În 9 februarie, lotul Universității se va întoarce la Cluj. În 25 februarie se va disputa etapa a 19-a a Ligii 1, iar Universitatea va juca în deplasare cu Rapid București, echipă pe care au învins-o în tur cu 2-0, într-un meci jucat la Mediaș.

Badea: „Suferim în apărare“

Antrenorul „alb-negrilor“ a declarat că echipa sa încă suferă, mai ales în faza de apărare. „Din păcate suferim. Am luat goluri care puteau fi evitate, e lispă de sincronizare între apărători. Nu avem fundaş stânga, Mendy e accidentat, sunt nevoit să fac anumite adaptări. În mare parte ne-am edificat asupra jucătorilor, suntem într-un stadiu de învăţare a unui sistem nou de joc. Universitatea va arăta altfel, vor fi adaptări în prima etapă pentru că Grecu este suspendat, iar Mendy accidentat. Dorinel Popa este una dintre soluţii“, a declarat Badea, în cadrul unei emisiuni televizate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter