Sport

Ultima repetiție pentru vicecampioane

<p><img src="documente/stories/12_decembrie/11_ziua/jolidon.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />„U“ Jolidon va juca astăzi acasă împotriva formației Universitatea Neptun Constanța, într-un meci din cadrul etapei a 13-a a Ligii Naționale.</p>

Acesta va fi ultimul meci al vicecampioanelor înaintea confruntării cu Dinamo Volgograd din Cupa Cupelor.

Elevele lui Gheorghe Covaciu au început bine anul 2012. După ce în primele două etape au învins pe HC Dunărea Brăila (32-28) și au remizat la Baia Mare (26-26), clujencele au câștigat ultimele două partide din campionat, acasă cu Cetate Deva (21-18) și în deplasare cu CSM Ploiești (30-28) și își doresc un succes și în meciul de astăzi cu formația de la malul mării. Diferența dintre cele două echipe este net favorabilă clujencelor. „Alb-negrele“ se află pe locul 4 în clasamentul Ligii Naționale, la două puncte în urma formației de pe locul 2, HC Zalău, în timp ce constăncencele se află abia pe locul 9, cu 9 puncte strânse în 11 partide.

Repetiție înaintea meciului cu Dinamo Volgograd

Cosmin Sălăjan, directorul sportiv al hanbalistelor universitare, a declarat că meciul cu Constanța va fi ultima repetiție înainte confruntării din Cupa Cupelor cu puternica formație rusă Dinamo Volgograd. „Este ultima repetiție înaintea meciului de pe teren propriu din Cupa Cupelor cu Dinamo Volgograd. Chiar dacă echipa din Constanța este în partea a doua a clasamentului, este o formație care a reușit unele meciuri bune, cu rezultate surpriză. Sperăm ca acest meci să fie o ultimă repetiție, utilă, înaintea partidei de sâmbătă și să nu apară accidentări nedorite“, a declarat Cosmin Sălăjan, directorul sportiv al clubului „U“ Jolidon.

Prețurile biletelor

Meciul dintre „U“ Jolidon și Universitatea Neptun Constanța se va disputa astăzi, de la ora 17 la Sala Sporturilor „Horia Demian“, prețul unui bilet fiind 5 lei.
Suporterii echipei de handbal își pot achiziționa de câteva zile bilete și pentru meciul cu Dinamo Volgograd din Cupa Cupelor, programat sâmbătă, 4 februarie, de la ora 17. Locaţiile de unde tichetele de intrare se pot achiziţiona sunt: standul „U“ Cluj din Iulius Mall, magazinul Ancada de la Sala Sporturilor, sediul SC Jolidon (str. Tăbăcarilor nr. 1), sediul CS Universitatea (str. C.I.Hossu 23). Preţul unui bilet este de 10 lei, elevii şi studenţii putând intra două persoane pe un bilet. Grupurile organizate de juniori (junioare) de handbal vor putea intra gratuit dacă prezenţa lor va fi anunţată din timp pe adresa de e-mail handbal@jolidon.ro. De asemenea, copii sub 14 ani au intrarea gratuită. Cei care nu ajung la sală pot urmări evoluția elevelor lui Gheorghe Covaciu în direct pe DigiSport 1.

Ultimele Stiri
abonare newsletter