Sport

Subvenţie de la buget pentru CS Potaissa Turda

<p>Astăzi, în cadrul şedinţei ordinare de consiliu local Turda, se va discuta şi situaţia financiară a echipei de handbal „Potaissa Turda”.</p>

 

În acest sens, forul deliberativ va stabili suma cu care va fi finanţată activitatea sportivă din acest an. Conform proiectului de hotărâre întocmit la iniţiativa primarului municipiului Turda, Tudor Ştefănie, se cere alocarea de la buget a sumei de 2 milioane lei, în vederea susţinerii activităţii handbalistice, în anul 2012. Banii sunt necesari în vederea îndeplinirii obiectivului propus, anume acela al rămânerii pe prima scenă handbalistică a ţării. Momentan, echipa de handbal Potaissa Turda se situează pe locul 7 în Liga Naţională.


„Sperăm ca în anul 2012 să obţinem performanţe cel puţin la fel de notabile precum în anul precedent, în care în premieră pentru Turda am realizat promovarea în Liga Naţională şi am devenit revelaţia turului de campionat prin rezultatele obţinute în clasament ca şi nou-promovată”, arată conducerea clubului în expunerea de motive a proiectului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter