Sport

Victorie la volei pentru fete, înfrângere pentru băieți

<p><img src="documente/stories/2012/01_ianuarie/27/07 u volei.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Echipa de volei feminin a Universității a învins cu 3-0 formația CSU Argeș Pitești.</p>

Voleibalistele pregătite de Dan Gârleanu și-au trecut în cont a doua victorie din acest campionat, după ce au trecut de CSU Argeș Pitești cu scorul categoric de 3-0, pe seturi 25-21, 25-17, 25-16. Partida s-a jucat în Sala Sporturilor „Horia Demian“ și a contat pentru etapa a 13-a a Diviziei A1.

Dan Gârleanu, tehnicianul voleibalistelor s-a declarat încântat de jocul elevelor sale și de faptul că jucătoarele noi s-au integrat bine în cadrul echipei. „A fost un meci dominat de noi de la început până la sfârșit. Ne bucurăm de victorie, atât prin prizma rezultatului, cât și pentru moral, ceea ce ne face să abordăm meciul de la Lugoj cu încredere. Mă bucur că și noile jucătoare venite s-au integrat foarte bine și au adus un plus de care aveam nevoie. Meciul de la Lugoj îl vom aborda cu dorința de a face un joc bun și de a câștiga puncte“, a declarat Gârleanu.

Voleibalistele Universității vor juca mâine în deplasare la CSM Lugoj, de la ora 18. Partida va ocnta pentru etapa a 14-a a Diviziei A1.

Învinși la Dej

Echipa de volei masculin a Universităiți Cluj a pierdut meciul disputat miercuri în deplasare la Unirea Dej, cu 1-3, pe seturi 25-23, 25-23, 17-25 și 25-22.

Voleibaliștii universitari au pierdut primele două seturi la limită, dar și-au adjudecat setul trei. Clujenii au început în forță setul patru, însă au fost depășiți de gazde, care s-au impus cu 25-22. „A fost un meci foarte disputat în care am condus foarte mult, dar am pierdut din cauza greșelilor personale. Cu toate acestea suntem în creștere de formă și sperăm ca la meciul cu CSM să facem un joc bun și să ne adjudecăm victoria“, a declarat Bogdan Tănase, antrenorul voleibaliștilor „alb-negrii“.

Mâine, voleibaliștii Universității Cluj vor primi vizița formatiei CSM București. Meciul conteaza pentru etapa a 15-a și este programat de la ora 15.30, la Sala Sporturilor „Horia Demian“.

abonare newsletter