Sport

Meciuri importante pentru echipele de volei

<p>Voleibaliștii Universității joacă astăzi în deplasare cu Unirea Dej, iar voleibalistele primesc vizita formației CSU Argeș Pitești.</p>

 

După ce în etapa trecută au pierdut acasă în fața campionilor de la Remat Zalău, voleibaliștii pregătiți de Bogdan Tănase se vor deplasa în etapa a 14-a la Dej, unde vor înfrunta o altă formație puternică, Unirea. În tur, dejenii s-au impus fără probleme, cu 0-3, astfel că nici această partidă nu va fi una ușoară pentru „alb-negrii“.

Bogdan Tănase, tehnicianul voleibaliștilor a declarat că meciul cu Zalău a fost folositor echipei, pentru că a putut rula toți sportivii avuți la dispoziție. „A fost un meci folositor pentru noi, prin prisma faptului că am rulat tot lotul și am încercat diferite formule de joc, în condițiile în care am avut trei accidentați, pe Cherbeleață, Popovici și Gagea. Pentru noi urmează două meciuri importante pentru economia clasamentului și sperăm să câștigăm cât mai multe puncte“, a declarat antrenorul voleibaliștilor. Meciul este programat la ora 17 și contează pentru etapa a 14-a a Diviziei A1. Înaintea disputării acestei partide, „U“ Cluj se afla pe locul 10 în clasament, cu 12 puncte, iar formația din Dej pe poziția a șaptea, cu 20 de puncte.

Voleibalistele pregătit de Dan Gârleanu primesc astăzi vizita celor de la CSU Argeș Pitești. „Alb-negrele“ se află pe ultimul loc în clasamentul Diviziai A1, astfel că o victorie în meciul de astăzi le-ar puta ajuta să paseze „lanterna roșie“ adversarelor de astăzi sau formației CSU Sibiu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter