Sport

Mircea Lucescu a fost externat

<p><img src="documente/stories/2012/01_ianuarie/24/08 lucescu externat.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Tehnicianul formaţiei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a fost externat, luni, de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.</p>

Antrenorul se afla internat din data 6 ianuarie, după ce a suferit un accident rutier.

Conform medicilor, Lucescu urmează să revină la un control vineri. Tehnicianul s-a declarat bucuros pentru faptul că a rămas să se trateze la Bucureşti şi a menţionat că în scurt timp se va întoarce pe terenul de fotbal. „Aş vrea să mulţumesc colectivului de medici din acest spital, s-au comportat de o manieră excepţională şi m-au ajutat să-mi revin într-un moment foarte greu. Mă bucur foarte mult că am rămas în România. Dovadă că recuperarea a fost foarte bună. Trebuie să am grijă în continuare de ce voi face, dar în foarte scurt timp mă voi întoarce pe teren de fotbal. Mă simt bine în momentul de faţă, foarte bine“, a declarat Lucescu, care a precizat că vineri va mai fi supus unui control, iar săptămâna viitoare va merge la echipa sa, Şahtior Doneţk.

Tehnicianul susţine că a trecut foarte bine peste prima parte a recuperării şi speră să treacă la fel de bine şi peste a doua parte. „Au fost multiple fracturi, a fost extrem de periculos. Trebuie să am puţin grijă de mine, dar mă simt foarte bine. Am făcut eforturi multe în această perioadă, cred că am avut şi foarte multă voinţă“, a afirmat Lucescu.

Recuperarea totală va dura cam o lună

Managerul Spitalului de Urgenţă Bucureşti, Cătălin Cârstoiu, a declarat că recuperarea lui Mircea Lucescu va dura în jur de o lună. „Cred că în jur de o lună, o lună şi jumătate este perioada normală de recuperare. Trebuie să facă kinetoterapie şi tot felul de exerciţii fizice. Lucruri normale, nimic excepţional. În principiu va mai face încă un set de analize. Ca restricţii, deocamdată să evite aerul rece. De zburat cu avionul, o poate face”, a spus Cârstoiu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter