Sport

„Şepcile roşii“ au ajuns în Turcia

<p><img src="documente/stories/2012/01_ianuarie/23/08 u turcia.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Fotbaliştii Universităţii Cluj au ajuns sâmbătă în cantonamentul din staţiunea turcă Belek.</p>

Delegaţia „şepcilor roşii“ a plecat sâmbătă de la Bucureşti spre Antalya, unde fotbaliştii pregătiţi de Ionuţ Badea vor efectua pregătirea de iarnă. „Studenţii“, care au zburat alături de naţionala României şi de echipa Dinamo au fost cazaţi la Hotelul Papillon Zeugma din staţiunea Belek. Alături de fotbalişti se află şi Florian Walter, finanţatorul Universităţii Cluj. Împreună cu prima echipă, în Antalya au sosit şi fotbaliştii de la echipa a doua, aceştia fiind cazaţi însă la un alt hotel.
„Studenţii“ au efectuat duminică dimineaţă primul antrenament în Turcia. Fotbaliştii pregătiţi de Ionuţ Badea s-au bucurat de vremea numai bună pentru pregătire, doar vântul puternic fiind cel care a creat puţin disconfort în timpul sesiunii de pregătire.

Stagiul de pregătire al „alb-negrilor“ va dura trei săptămâni, până în data de 9 februarie. În această perioadă, fotbaliştii clujeni vor efectua câte două antrenamente pe zi şi vor juca şase partide amicale, adversarii cunoscuţi până în prezent fiind: Jagiellonia Bialystok, Sturm Graz, Inter Baku şi Spartak Trnava.

Trei „studenţi“ la naţională

Selecţionerul Victor Piţurcă a organizat o pregătire de iarnă pentru fotbaliştii echipei naţionale care evoluează în campionatul intern. Cantonamentul „tricolorilor“ a început în 21 ianuarie şi se va încheia în 2 februarie. Victor Piţurcă a chemat şi doi fotbalişti de la Universitatea Cluj: Constatin Grecu şi Laurenţiu Marinescu. Iniţial, doar Grecu fusese chemat la lot, dar Lucian Sânmărtean, de la FC Vaslui, nu a mai putut veni din cauza unor probleme personale, iar selecţionerul l-a chemat în locul său pe Marinescu, de la Universitatea.

Vlăduţ Morar, un alt fotbalist al Universităţii Cluj, a fost chemat la lotul naţional de tineret.

Ultimele Stiri
abonare newsletter