Sport

Rezultatele din weekend ale „studenţilor“

<p>Şase echipe din cadrul CS Universitatea Cluj au avut meci în acest weekend, însă doar două au obţinut victorii.</p>

 

Baschetbalistele pregătite de Florin Covaciu s-au impus acasă în faţa formaţiei CSM Oradea, cu scorul de 68-60. Cea mai bună jucătoare a bihorencelor a fost fosta „studentă“ Florentina Ardeleanu, care a reuşit 25 de puncte. Clujencele s-au impus însă printr-un joc de echipă, lucru evidenţiat şi de faptul că patru „alb-negre“ au înscris cel puţin 10 puncte: Kata Meszaros 17p, Andreea Pop 16 p, Flavia Ferenczi 14 p şi Adriana Pricop 10p.

Vicecampioanele de la „U“ Jolidon s-au impus acasă în faţa formaţiei Cetate Devatrans, cu 21-18 (12-12 la pauză). Pentru clujence au punctat: Stoian 6 goluri, Tivadar 5 g, Ani Senocico 4 g, Paraschiv 3 g, Dincă 2g şi Chintoan un gol. Pentru Cetate Deva a înscris: Bardac şi Toth câte 5 g, Cartas 3 g, Chitacu 2 g, Ghidoarcă, Sovar şi Munteanu câte un gol. „U“ Jolidon ocupă locul 5 în clasamentul Ligii Naţionale.

Din păcate, ambele echipe de volei au suferit înfrângeri. Fetele pregătite de Dan Gârleanu au cedat în deplasare la SCU „U“ Craiova, 0-3. Băieţii au avut un meci greu, în compania campionilor de la Remat Zalău şi au cedat acasă cu 0-3.

Handbaliştii de la „U“ Transilvania au pierdut la limită meciul din deplasare cu HC Odorhei, 35-36. Elevii lui Liviu Jurcă vor avea în etapa următoare un meci foarte greu acasă, cu Dinamo Călăraşi, formaţie pe care trebuie să o învingă, pentru a nu rămâne în zona periculoasă a clasamentului.

Campionii de la „U“ Mobitelco BT au cedat în deplasare, în faţa liderului BC Timişoara, 71-72.

Ultimele Stiri
abonare newsletter