Sport

Cristescu și Hoban au fost prezentați la „U“

<p><img src="documente/stories/2012/01_ianuarie/20/07 u transf.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Marian Cristescu și Ovidiu Hoban au fost ieri prezentați oficial la Universitatea Cluj și vor merge în cantonamentul din Antalya.</p>

Ionuț Badea este mulțumit de aducerea celor doi jucători acum și precizează că la echipă ar mai putea fi adus un atacant.

Tehnicianul „studenților“ a declarat că aceste transferuri au completat lotul și au adus un plus de valoare la echipă. „Le urez bun venit celor doi fotbaliști. Era nevoie de un plus de valoare la echipă, iar ei au completat lotul. Rămâne de văzut dacă vom reuși să mai aducem și un atacant, pentru a fi mai multă concurență pe acest post“, a spus Badea. Antrenorul „alb-negrilor“ a precizat că Nasser Menassel și-a reziliat contractul cu „șepcile roșii“ și că francezul a trebuit sacrificat întrucât nu este prea compatibil cu sistemul 4-3-3. „Fiecare antrenor își construiește echipa în funcție de ce jucători are la dispoziție. Eu cred că în momentul de față 4-3-3 este cel mai bun sistem pentru Universitatea. Nasser și-a reziliat contractul, din păcate el este victima sistemului de joc. Probabil în zilele următoare ne vom despărți și de Ungurușan“, a mai spus Badea.

La Universitatea au mai venit în această pauză competițională portarul Mircea Bornescu, fundașul George Galamaz și mijlocașul Dorinel Popa. Lotul pregătit de Ionuț Badea va pleca sâmbătă într-un stagiu de pregătire în Antalya. Cantonamentul va ține trei săptămâni, timp în care „alb-negrii“ vor juca și șase partide amicale.

Hoban: „Nu mă sperie concurența“

Ovidiu Hoban, noul fotbalist al Universității, a declarat că nu se sperie de concurența din echipa clujeană și că speră să își facă cât mai bine datoria. „Vreau să mulțumesc conducerii pentru încredere, mă bucur că am ajuns acum la Universitatea. Am venit la o echipă care vrea să ajungă în Europa, o echipă de tradiție și îmi doresc să am evoluții cel puțin la fel de bune ca la Mediaș. Nu mă sperie concurența, deoarece este benefică la orice club cu pretenții“, a declarat Hoban. Acesta poate evolua pe posturile de mijlocaș defensiv sau fundaș central. Hoban are 29 de ani și a mai jucat la echipele Universitatea Craiova, FC Bihor și Gaz Metan Mediaș.

Cristescu: Aștept derby-ul cu CFR

Marian Cristescu, fostul căpitan al celor de la FC Brașov, este și el fericit că a ajuns la Universitatea. „Sper să mă integrez cât mai repede în grup. Este o provocare pentru mine venirea la Universitatea, un club de mare tradiție. Este adevărat, am avut unele discuții și cu cei de la Rapid, dar aici am fost dorit mai mult, mulțumesc conducerii pentru interesul arătat. Aștept derby-ul cu CFR, este un meci asemănător cu derby-urile bucureștene. Dar până atunci avem și meciurile cu Rapid și Steaua, din primele etape, din care vrem să obținem puncte“, a declarat noul mijlocaș ofensiv al „șepcilor roșii“.

abonare newsletter