Sport

Scântei între rugbyşti şi FC Universitatea

<p>FC Universitatea a fost acuzată că nu a lăsat echipa națională de rugby să joace pe stadionul „Cluj Arena”.</p>

 

Traian Scridon, noul președinte al secției de rugby din cadrul CS Universitatea Cluj, a declarat ieri că Federația Română de Rugby a dorit ca echipa națională să joace meciul cu Portugalia pe noul stadion al Clujului, dar oficialii echipei de fotbal s-au opus. Partida dintre „stejari“ și lusitani se va disputa în cele din urmă la Piatra Neamț, în data de 4 februarie.

„FRR a dorit ca meciul cu Portugalia să se dispute pe «Cluj Arena», însă am înțeles că FC Universitatea nu a dorit acest lucru. Este păcat, pentru că era frumos ca naționala de rugby să joace la Cluj, iar proprietarii stadionului ar fi primit 30.000 de euro. Cei de la Consiliul Județean au spus că un meci de rugby ar distruge gazonul, dar eu cred că ar trebui să reziste, întrucât este un stadion nou, cu un gazon nou“, a spus Scridon.

Replica celor de la echipa de fotbal nu s-a lăsat prea mult așteptată. Cosmin Irimieș, directorul executiv al FC Universitatea Cluj, a declarat că clubul pe care îl reprezintă nu este proprietarul stadionului și nu a avut nici un amestec în luarea deciziei de a nu lăsa echipa națională de rugby să joace aici.

„Stadionul este proprietatea Consiliului Județean, nu este al clubului nostru, în consecință nu putem decide noi cine joacă și cine nu pe «Cluj Arena» “, a spus oficialul FC „U“ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter