Sport

Florian Walter și Valeriu Argăseală, aleși în Comitetul Executiv al FRF

<p><img src="documente/stories/2012/01_ianuarie/17/08 florian walter conferinta u cluj 01.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Florian Walter, finanţatorul grupării Universitatea Cluj, a fost ales ieri în CE al Federației Române de Fotbal.</p>

Florian Walter, finanțatorul Universității Cluj și Valeriu Argăseală, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua au fost aleşi, luni, în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, în urma votului din Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal.

Argăseală şi Walter îi vor înlocui pe preşedintele Oţelului Galaţi, Marius Stan, şi pe preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea.

Dumitru Dragomir, președintele LPF, a confirmat votul Adunării Generale: „Valeriu Argăseală şi Florian Walter au fost aleşi cu câte 12 voturi pentru şi vor avea mandate de câte doi ani“, a declarat Dragomir.

Pe lângă alegerea celor doi membri ai CE, membrii Adunării Generale a Ligii Profesioniste de Fotbal au decis luni să le acorde credit arbitrilor români în primele cinci etape din 2012 şi, dacă aceştia nu vor comite greşeli grave la meciurile din Liga 1, nu se va apela la arbitri străini. În schimb, dacă vor exista erori majore, Adunarea Generală a LPF va solicita CCA aducerea de arbitri străini. Nemulţumiţi de arbitrajele din turul campionatului, mai mulţi conducători de cluburi şi-au exprimat dorinţa ca unele partide din ultima parte a Ligii 1 să fie conduse de arbitri străini. Preşedintele CCA, Ion Crăciunescu, nu este de acord cu această soluţie.

La Adunarea Generală a LPF a fost prezent şi preşedintele FRF, Mircea Sandu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter