Social

Orarul elevilor din Cluj-Napoca se schimbă din cauza traficului infernal

Elevii care învață la școlile din centrul municipiului nu vor mai începe orele la 8.00 dimineața cum erau obișnuiți.

Orarul elevilor din Cluj-Napoca se schimbă din cauza traficului infernal Orarul elevilor din Cluj-Napoca se schimbă din cauza traficului infernal

Prima oră la școlile din centru va începe la treptat, la 8.15, 8.30, 8.45 din cauza traficului aglomerat. Primarul Emil Boc a declarat joi, în cadrul ședinței de Consiliu Local, că a discutat despre această problemă și cu inspectorul școlar general, Valentin Cuibus, soluția cea mai potrivită fiind începerea orelor gradat.

În urma discuțiilor cu reprezentanții Seminarului Teologic Ortodox, primarul a afirmat că o altă soluție pentru buna desfășurare a orelor de curs la școlile din centru ar fi ca angajații școlilor să preia copiii de la mașina părinților și să îi ducă în clasă. Astfel, s-ar evita aglomerația din preajma școlilor din cauza părinților care își aduc copiii cu mașina la școală și parchează foarte aproape de școală. “La Seminarul Teologic, un angajat preia copilul de la maşină părinţilor şi îl duce de mână în şcoală și îl ajută să ajungă în clasă”, a precizat Boc.

Ultimele Stiri
abonare newsletter