Social

300 de persoane cu dizabilităţi, ajutate de o asociaţie

Asociația Club Sportiv Roțile Abilității a reuşit să îmbunătăţească calitatea vieţii persoanelor cu dizabilităţi din Cluj.

Asociația Club Sportiv Roțile Abilității organizează, în perioada 25-26 august, o prezentare a rezultatelor atinse până acum de Structura de Economie Socială (SES CJ) înființată în proiectul Abilitățile Contează și Economic. Printre persoanele care au beneficiat de sprijin din partea asociaţiei, se numără Alexander, un băiețel de 4 ani care acum poate beneficia de un tratament adecvat datorită faptului că acum are la dispoziție transport adaptat, al cărui cost este suportat în întregime de Primaria Sănduleşti.

“Prin structura de economie socială am reușit, până acum, sa ne întâlnim cu peste 300 de persoane în fotoliu rulant şi să ne atingem obiectivul de a îmbunătăți calitatea vieții persoanelor cu dizabilități prin facilitarea accesului la echipamente de mobilitate adaptate, instruire cu privire la utilizarea acestora și îmbunătățirea stării de sănătate, precum și punerea la dispoziție de mijoace de transport adecvate, care să le permită deplina integrare socială și profesională”, au declarat reprezentanţii asociaţiei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter