Social

A doua zi Untold a fost liniștită. S-au înregistrat trei furturi

800 de polițiști, jandarmi, personal I.S.U. şi UPU-SMURD Cluj supraveghează în fiecare zi desfășurarea evenimentelor din cadrul Untold Festival.

Polițiștii clujeni au anunțat că ieri nu au fost înregistrate incidente majore care să afecteze liniştea şi ordinea publică. “Astfel, în cursul zilei de ieri, a fost înregistrat un nivel scăzut al faptelor ilegale, fiind sesizate doar trei infracțiuni de furt. De asemenea, nu au fost înregistrate evenimente rutiere, polițiștii fiind prezenți atât în zona manifestărilor publice, cât și pe raza întregului municipiu”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

În domeniul situaţiilor de urgenţă, 152 de persoane au primit îngrijiri de prim-ajutor şi asistenţă medicală, însă doar trei dintre acestea au necesitat transportul la spital, afecţiunile înregistrate în general fiind remediate în punctele de acordare a primului ajutor şi Punctul Medical Avansat.


Nu au fost sesizate situaţii care să impună intervenţia patrulelor mobile de prevenire şi stingere a incendiilor din perimetrul festivalului, în cea de-a doua zi de desfăşurare a acestuia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter