Social

Bătrână rătăcită în pădure. A ieşit la cules de ciuperci şi a fost surprinsă de ploile abundente

Polițiștii clujeni au organizat, ieri, o misiune de salvare, după ce o femeie, de 75 de ani, seara, s-a rătăcit în pădurea din Rugăşeşti, în condiţii de ploaie abundentă.

La data de 26 mai, ora 19:53, poliţiştii din cadrul Secţia 5 Poliţie Rurală Dej au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie, de 75 de ani, plecată la cules de hribi, s-ar fi rătăcit în pădurea din zona localităţii Rugăşeşti.

“Poliţiştii clujeni au organizat o misiune de salvare în zona montană aferentă localităţilor Rugăşeşti şi Căşeiu, implicând familia şi un grup de localnici, şi au reuşit salvarea femeii. Misiunea a durat aproximativ cinci ore, activităţile fiind îngreunate de ploaia abundentă şi de lăsarea întunericului”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.


Femeia, găsită în stare de hipotermie, într-un desiş de vegetaţie spinoasă din pădurea situată pe raza localităţii Căşeiu, a fost transportată de un echipaj SMURD la Spitalul Municipal Dej pentru îngrijiri de specialitate.

“Din informaţiile furnizate de unitatea medicală reiese că, în acest moment, femeia, de 75 de ani, din comuna Căşeiu, este în afara oricărui pericol”, au mai precizat poliţiştii clujeni.


Articol scris de Florina Homei, studentă la Jurnalism, FSPAC-UBB, anul I

Ultimele Stiri
abonare newsletter