Social

Grădiniţă de peste 3,6 milioane lei, în Floreşti

În apropierea sediului Primăriei din Floreşti va fi construită o grădiniţă, exclusiv din fonduri ale autorităţilor locale. Va avea o capacitate pentru aproximativ 240 de copii.

Contractul de execuție a investiției realizare Grădiniță – Florești a fost semnat ieri. Construcția, ce urmează a fi realizată exclusiv din fonduri ale primăriei Florești, va avea regim de înălțime parter plus etaj și va fi situată în imediata vecinătate a Primăriei Florești, pe terenul dinspre strada Ioan Rus.

Licitația aferentă a fost adjudecată de SC Boemial Invest SRL, suma ofertată fiind de 3,671462 milioane lei. Grădinița se va realiza pe un teren în suprafață de  2.829 mp, construcția având o suprafață desfășurată de 1.926 mp


“Noua grădiniță va avea 12 săli pentru copii, unele pentru grupă de creșă, cu o capacitate totală de aproximativ 240 copii. Sper ca săptămâna viitoare să dăm prima cupă în pământ și să demarăm construcția efectivă. În ceea ce privește realizarea noii școli din cartierul ANL și acolo construcția va începe în cursul lunii mai”, a declarat primarul comunei Florești, Horia Șulea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter