Social

Trei persoane, dispărute în Cluj. Le-ați văzut?

Trei persoane au fost date dispărute zile acestea, au anunțat reprezentanții IPJ Cluj. Cei care pot furniza orice informaţii despre acestea sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Astfel, Petru Alupoaie, un bărbat de 43 de ani din Paşcani, a plecat marţi de la o fermă de pe raza comunei Recea-Cristur, la care era angajat, şi nu a mai revenit. Bărbatul are 1,65 m înălţime, aproximativ 60 de kg, păr deschis la culoare, calviţie, constituţia atletică, faţa ovală şi ochi albaştri.

De asemenea, un alt bărbat de 78 de ani din Dej, pe nume Traian Moldovan, a dispărut de la domiciliu în cursul zilei de miercuri. Acesta are 1,65 m înălţime, aproximativ 55 de kg, constituţia astenică, calviţie şi ochi albaştri. În momentul plecării purta pantaloni din pânză neagră, geacă din piele neagră şi o căciulă din blană de miel. 


Tot dispărută este tot o femeie din Dej,  Adriana Maria Tămaş, în vârstă de 39 de ani. Aceasta a plecat în Vinerea Mare de la domiciliul său şi nu s-a mai întors. Femeia are 1,60 m înălţime, aproximativ 50 de kg, constituţia astenică, faţa ovală, ochi căprui şi părul lung şaten, vopsit blond închis. La data dispariţiei, aceasta purta pantaloni de tip jeans albaştri, o geacă scurtă din pânză portocalie şi era încălţată cu cizme ¾ din imitaţie de piele, de culoare neagră, cu ţinte metalice în zona exterioră a gleznei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter