Social

Studenţii şi profesorii clujeni, aşteptaţi să alerge la Crosul Mişcării Sportive a Studenţilor Transilvăneni

Dumincă, 5 aprilie 2015, începând cu ora 15.00 va avea loc, studenţii şi profesorii clujei sunt aşteptaţi în Parcul Sportiv Dr. Iuliu Hațieganu pentru a participa la Crosul Mișcării Sportive a Studenților Transilvăneni.

Afişul consursului sportiv Crosul Mişcării Sportive a Studenţilor Transilvăneni organizat de UBB Cluj Afişul consursului sportiv Crosul Mişcării Sportive a Studenţilor Transilvăneni organizat de UBB Cluj

Evenimentul sportiv va aduce împreună profesorii și studenții universităților clujene cu intenția de a oferi un cadru sănătos de socializare informală între aceștia. Doritorii se pot înscrie pentru cursa profesorilor şi cursa studenților, iar probele la care aceștia pot concura sunt: cursa de 2.000 de metri și cea de 5.000 de metri.

Printre primii concurenți înscriși la acest cros se regăseşte prof. univ. dr. Vasile Bogdan, decanul Facultății de Educație Fizică și Sport.


Concursul sportiv este ooganizat de Mișcarea Sportivă a Studenților Transilvăneni, din cadrul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, împreună cu Direcţia Comunicare şi Relaţii Publice, din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai.

Pentru înscrieri e necesară completarea unui formular care poate fi accesat aici.

Ultimele Stiri
abonare newsletter