Social

Şofer clujean, implicat într-un accident în lanţ în Austria- FOTO

Un şofer din Dej a fost implicat zilele trecute într-un accident de circulaţie pe o autostradă din Austria. Accidentul s-a soldat cu rănirea a două persoane şi avarierea a patru vehicule.

Potrivit dejeanul,ro, şoferul din Dej se deplasa cu TIR-ul pe Autostrada A14, făcand curse între Italia şi Olanda, dar un austriac aflat la volanul unui BMW în spatele TIR-ului, a intrat cu viteză în remorca acestuia.

Potrivit dejeanul,ro, care citează prea austriacă, şoferul de 20 de ani care nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autocamionul din faţa sa a suferit răni la cap, fiind transportat la spital. Un alt şofer, în vârstă de 23 de ani care a trecut prin zonă câteva minute mai târziu, nu a observat la timp echipajele de intervenţie de pe autostradă şi a intrat în partea din spate a unei ambulanţe, care îi acorda ingrijiri medicale şoferului rănit din primul accident. Din fericire, şoferul celui de-al doilea autoturism implicat în accident a suferit răni uşoare. După câteva ore de declaraţii, conducătorul auto din Dej a fost lăsat să îşi continue drumul spre Olanda.

Ultimele Stiri
abonare newsletter