Social

Studenţii din Cluj strâng cărţi pentru şcoala din Căpuşu Mare

Studenţii Departamentului de Comunicare, Relaţii Publice şi Publicitate (DCRPP), din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, organizează a IV-a serie de campanii de responsabilitate socială.

Campania are ca  obiectiv amenajarea unei biblioteci a unei şcoli din mediul rural, Şcoala Gimnazială Căpuşu Mare, unitate şcolară ce nu are suport financiar suficient pentru a îmbunătăţi fondul de carte, pentru facilitarea învăţării, cunoaşterii şi dezvoltării culturii generale a elevilor săi. Pentru a putea strânge efectivul de cărţi, studenţii participanţi la acest curs vor implementa o serie de evenimente culturale menite să determine participanţii să doneze cel puţin o carte, nouă sau veche, dar în stare bună, cărţi ce pot fi utile elevilor claselor I-XII.

„Proiectul a debutat în anul 2011 atunci când ne-am propus să realizăm în mod practic campanii de responsabilitate socială pe care să le realizeze studenţii participanţi la acest curs, cu scopul de a-i ajuta pe aceştia să materializeze în practică cele învăţate, dar şi cu scopul de a participa activ la viaţa comunitară şi de a veni în întâmpinarea şi soluţionarea unor neajunsuri sociale din mediul în care ne desfăşurăm activitatea", a declarat iniţiatoarea acestor programe, Veronica Ilieş,.


Campania va continua mai multe zile, astfel că în perioada 26.11.2014 – 4.12.2014, în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Poltice, Administrative şi ale Comunicării, doritorii vor putea dona cel puţin o carte.

Ultimele Stiri
abonare newsletter