Social

Coadă de zeci de persoane, la ora 6:00 dimineața, la magazine de electronice din Cluj, de Black Friday

Zeci de persoane au stat la coadă, vineri dimineaţă, încă de la ora 6.00, în faţa unor magazine de electronice şi electrocasnice din Cluj-Napoca pentru a profita de reducerile oferite de Black Friday, unele dintre acestea fiind şi de 80 la sută.

Persoanele care au venit, vineri dimineaţă, la unul dintre mall-urile din Cluj-Napoca, la ora 6.00, când s-au deschis magazinele de electronice şi electrocasnice, au studiat anterior ofertele şi au cumpărat, în special, televizoare, dar şi cafetiere, laptopuri sau tablete.

”Am venit la ora 6.00 pentru că lucrez şi trebuie să fiu pe 7,30 la serviciu, şi nu voi mai avea timp să ajung decât spre seară, astfel că am vrut să fiu sigur că îmi iau televizorul cu diagonală de 81 centimetri la 799 de lei, redus cu 200 de lei. Am găsit şi mouse la 8 lei, ceea ce este chiar un chilipir, şi am luat 5 bucăţi, şi pentru colegii de birou, reducerea fiind de 80 la sută, faţă de 39,90 de lei cât costa iniţial”, a spus un cumpărător.


La prețuri avantajoase clienții au putut achiziționa si aparate foto, televizoare cu plasmă, tablete sau expresoare de cafea.

În mall, de Black Friday au reduceri nu numai magazinele specializate în produse electronice ci şi cele de haine, încălţăminte sau cafenele, unde discounturile practicate sunt cuprinse între 20 şi 50 la sută. Reduceri de 50 la sută sunt înregistrate şi la cărţile oferite de o editură, dar sunt reduceri de 30 la sută şi la papioane sau de 20 la sută la cupe de îngheţată.


Potrivit unui studiu Millward Brown, circa 4,75 milioane de români cu vârsta între 18 şi 65 de ani doresc să cumpere produse de Black Friday, cu 1,3 milioane mai mulţi decât în 2013, primele trei categorii vizate fiind electrocasnicele mici, televizoarele şi telefoanele mobile.

Ultimele Stiri
abonare newsletter