Social

Spitalul Militar, modernizat cu 159.000 lei

Secția de Oftalmologie a Spitalului Militar de Urgență Dr. Constantin Papilian Cluj-Napoca a fost modernizată cu fonduri de la Consiliul Județean Cluj.

Spitalul Militar, modernizat cu 159.000 lei Spitalul Militar, modernizat cu 159.000 lei

Lucrările de reparații și modernizare au  fost inaugurate joi de conducerea forului județean. Valoarea totală a investiției este de 159.000 lei, din care Consiliul Judeţean Cluj a contribuit cu suma de 148.000 lei.

“Investiţiile finalizate şi inaugurate astăzi constând în ample lucrări de modernizare la Secţia de Oftalmologie, au fost realizate în vederea îmbunătăţirii condiţiilor existente şi pentru o mai bună supraveghere a stării de sănătate a pacienţilor cu infecţii oftalmologice. Redeschiderea secţiei a fost realizată cu ocazia Zilei Medicinei Militare, motiv pentru care am avut un dublu motiv de sărbătoare. Mă bucură totodată faptul că, deja de 24 de ore, pacienţii acestei secţii beneficiază pe lângă serviciile medicale de înalt nivel profesional şi de condiţii moderne de spitalizare” a declarat Vakar Istvan, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj cu atribuţii delegate de preşedinte.


Fondurile alocate de forul județean au permis renovarea şi modernizarea saloanelor precum şi dotarea acestora cu grupuri sanitare proprii. De asemenea, în cadrul Secţiei de Oftalmologie s-a înfiinţat un nou cabinet medical de specialitate precum şi un salon în regim de spitalizare de zi.

abonare newsletter