Social

Proiectul “O masă caldă“ are nevoie de ajutorul clujenilor

Grupul de Acţiune din Cluj care oferă, în fiecare joi, o masă caldă celor nevoiaşi are nevoie de ajutorul nostru.

Sâmbătă, mai mulţi sportivi, vor înota pentru cauza Grupului de Acţiune din Cluj în cadrul evenimentului Swimathon. Clujenii pot susţine proiectul “O masă caldă“  cu donaţii financiare.

La Swimathon vor înota cinci sportivi. “Următorii sportivi au ales să înoate pentru cauza noastră şi valorile pe care le apărăm pentru a informa clujenii despre proiectul nostru şi pentru a strânge bani pentru mese viitoare: Adrian Dohotaru, Ion Rangă, Alexandru Rotari, Alexandru Strambu, Silviu Calin, Anatolie Coşciug. Haideţi în 5 iulie, sâmbătă, între 14.45 şi 15.45 la Complexul de Nataţie Universitas, parcul Iuliu Hatieganu, şi susţineţi înotătorii! Dacă donaţi 100 lei ne veţi sprijini să oferim o masă caldă pentru 50 de persoane în cursul celui de-al doilea an al activităţii noastre”, a declarat Cosmina Paul, unul dintre reprezentanţii Grupului de Acţiune Cluj.


În cadrul proiectului “O masă caldă“, mai mulţi tineri din Cluj gătesc în fiecare joi pentru persoanele nevoiaşe. “Suntem un Grup de Acţiune care împreună cu numeroşi voluntari oferim de un an de zile o masă caldă gratuită pentru 200 de persoane, în general copii şi vârstnici care au nevoie, fără nici o discriminare. Ne bazăm pe disciplina şi buna organizare, gătind cu 100 lei 50 de porţii. Apărăm dreptul fiecăruia de a aparţine unei comunităţi şi suntem motivaţi pentru grija faţă de aproape”, a mai spus Cosmina Paul.

Donaţiile pot fi făcute în contul:
RO83BTRLRONCRT0247298402 (Soc. Studenţească de Ştiinţe Politice)
SWIFT BTRLRO22

Ultimele Stiri
abonare newsletter