monitorulcj.ro Menu

Dr. Ioan Vereşiu, membru de Onoare al Asociaţiei Naţionale de Diabet din Ungaria

Preşedintele Societăţii de Neuropatie Diabetică - Neurodiab, conf. dr. Ioan Andrei Vereşiu, a primit una dintre cele mai importante distincţii din partea Asociației Naționale de Diabet din Ungaria.

Reputatul diabetolog român a fost desemnat Membru de Onoare în cadrul asociaţiei medicale profesionale, cu ocazia celui de-al XXII-lea Congres Bianual al Asociației Naționale de Diabet din Ungaria, desfăşurat în aprilie 2014, la Szeged.

Diploma de Membru de Onoare al Asociației Naționale de Diabet din Ungaria reprezintă o recunoaştere a vastei activităţi ştiinţifice şi de cercetare în domeniul diabetului zaharat a conf. dr. Ioan Andrei Vereşiu, dar şi un semn de apreciere pentru îndelunga colaborare cu profesioniști din Ungaria în managementul neuropatiei diabetice și diabetului zaharat.

“Mă simt extrem de onorat să fiu numit Membru de Onoare al Asociației Naționale de Diabet din Ungaria, cea mai importantă organizație profesională din domeniul diabetului zaharat din țara vecină, asociație de care mă leagă o lungă şi fructuoasă relaţie profesională”, a declarat conf. dr. Ioan Andrei Vereşiu, preşedintele Societăţii de Neuropatie Diabetică – Neurodiab, invitat special al Congresului de Diabet din Ungaria.