Sănătate

Centrul de vaccinare drive-thru din Cluj-Napoca se ÎNCHIDE. Doar trei centre vor rămâne deschise în tot județul

Tot mai multe centre de vaccinare anti-COVID-19 își vor închide porțile pe raza județului Cluj. Vezi lista centrelor care vor rămâne deschise.

Programul centrelor de vaccinare anti-COVID-19 din Cluj se modifică. Doar trei centre vor rămâne deschise Programul centrelor de vaccinare anti-COVID-19 din Cluj se modifică. Doar trei centre vor rămâne deschise

 

 


Printre centrele de vaccinare care își vor suspenda activitatea se numără și centrul drive-thru de la Sala Sporturilor „Horia Demian”, deoarece platoul Sălii Sporturilor intră în modernizare.

 


Respectivul centru își va suspenda activitatea începând de duminică, 20 martie. În cursul zilei de sâmbătă, 19 martie 2022, centrul va funcționa cu program normal, de la 8:00 la 20:00.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

Începând de marți, 23 martie, la nivelul județului Cluj vor funcționa 3 centre de vaccinare, restul centrelor urmând să își suspende activitatea, după cum urmează:


  • Colegiul Tehnic „Anghel Saligny”- Luni - Sâmbătă: 08:00– 20:00; Duminică: ÎNCHIS;
  • Școala Gimnazială „Ion Creangă”- Luni - Vineri: 12.00– 20.00; Sâmbătă: ÎNCHIS; Duminică: 12.00– 20.00
  •  Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii-  Miercuri: 12:00- 15:00

„Chiar dacă sunt semne îmbucurătoare că am intrat într-o perioadă descendentă din punct de vedere al numărului de cazuri pozitive covid, este la fel de important să continuăm să ne vaccinăm și să ne protejăm! Mulțumim cetățenilor pentru responsabilitatea de care au dat dovadă în acești doi ani de pandemie, și îi îndemnăm să își mențină obiceiurile de prevenție dobândite în această perioadă”, au transmis reprezentanții Prefecturii Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Campania de vaccinare anti-COVID-19 va fi transferată programului desfășurat prin cabinetele medicilor de familie

abonare newsletter