Sănătate

Un nou maraton de vaccinare anti-Covid-19 la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, de Ziua Națională a României

Pe 1 şi 2 decembrie, cu ocazia Zilei Naționale a României, va avea loc la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca un nou maraton de vaccinare împotriva COVID-19.

Maraton de vaccinare împotriva COVID-19 la Spitalul Militar Cluj, de Ziua Națională a României Maraton de vaccinare împotriva COVID-19 la Spitalul Militar Cluj, de Ziua Națională a României

 

Un nou maraton de vaccinare se va organiza în municipiul Cluj-Napoca, în perioada 1 decembrie, ora 08 - 2 decembrie, ora 16 cu prilejul Zilei Naționale a României, cu program non-stop și fără a fi necesară o programare prealabilă.


Potrivit unui comunicat transmis de Ministerul Apărării Naționale, procesul de vaccinare pentru persoanele deja planificate pentru aceste zile prin intermediul platformei electronice se va desfăşura în regim normal, conform programărilor existente.

În perioadele 27–30 noiembrie și 3 decembrie 2021 – 3 ianuarie 2022, programul de funcționare al centrelor de vaccinare organizate de MApN va fi între 8 și 16 în zilele lucrătoare, iar în zilele de sâmbătă, duminică și sărbători legale vor fi vaccinate doar persoanele înscrise în Platforma națională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19.

Ultimele Stiri
abonare newsletter