Sănătate

70% din profesorii din județul Cluj s-au vaccinat împotriva Covid-19

Aproape 70% din profesorii din județul Cluj au fost vaccinați împotriva Covid-19, a anunțat Prefectura Cluj. Peste 65% din restul angajaților din școli s-au imunizat.

 

Joi dimineață, 9 septembrie, a avut loc prima ședință cu directorii școlilor din județul Cluj, organizată cu prezență fizică, de la debutul acestui an școlar. 


 

Tasnádi István-Szilárd, prefectul județului Cluj a participat la ședința de lucru desfășurată în aula Facultății de Teologie Ortodoxă, la invitația prof. Marinela Marc, inspector școlar general, la care au fost prezenți și Duma Dorina, director adjunct al Direcției de Sănătate Publică a Județului Cluj, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Avram Iancu”, ai Inspectoratului de Poliție Județean și ai altor instituții și autorități din domenii conexe.


Prefectura Cluj a anunțat că aproape 70% din profesori s-au vaccinat împotriva Covid-19 în județul Cluj. Peste 65% din angajații nedidactici s-au imunizat.

„Menținerea cursurilor cu prezență fizică este necesară în vederea îmbunătățirii actului didactic în context pandemic. În acest sens, aproape 70% din personalul didactic și peste 65% din personalul nedidactic din județul Cluj au fost vaccinate până în prezent împotriva COVID-19, contribuind alături de elevii vaccinați la siguranța desfășurării actului didactic și la desfășurarea normală a cursurilor. Un alt subiect discutat a fost cu privire la campania de informare a părinților și a tutorilor legali, referitor la beneficiile vaccinării în rândul elevilor.


Cu acest prilej, domnul prefect a transmis un mesaj de susținere și de felicitare a directorilor unităților de învățământ și a cadrelor didactice pentru eforturile depuse și le-a urat mult succes și putere de muncă”, a transmis Prefectura Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter