Sănătate

Bătaie pe locuri la vaccinarea anti-COVID! Sute de programări în DOAR câteva minute la Cluj

S-a dat startul programărilor pentru vaccinarea AstraZeneca la Cluj! În mai puțin de jumătate de oră s-au ocupat sute de locuri.

 

 


S-a dat startul la programările pentru imunizarea cu vaccinul AstraZeneca la Cluj! Bătaia pe locuri este foarte mare, în mai puțin de jumătate de oră s-au ocupat sute de locuri.

 


Subprefectul Clujului, Irina Munteanu a spus că sunt 60 de locuri pe zi în fiecare cabinet medical destinat vaccinării cu AstraZeneca.

Începând de astăzi, 10 februarie vor fi operaționale alte 10 cabinete de vaccinare împotriva COVID-19, pentru imunizarea cu vaccinul de la AstraZeneca în județul Cluj.


Astfel, la Cluj-Napoca vor fi 6 cabinete separate dispuse la Școala Generală „Iuliu Hațieganu” și la Colegiul Tehnic de Transporturi „Transilvania”exclusiv pentru vaccinarea cu AstraZeneca, la fel câte unul în Huedin, Florești, Chinteni și Mociu

În județul Cluj au fost distribuite 23.400 doze de vaccin la Centrul Regional de Depozitare Cluj.


Cine se poate vaccina cu AstraZeneca?

Înscrierea pentru vaccinare se poate face începând de astăzi și se adresează persoanelor care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv cele cu boli cronice și lucrătorii care desfășoară activități în domenii esențiale, acest tip de vaccin fiind recomandat pentru 18-55 ani.

CITEȘTE ȘI:


Primele doze de vaccin AstraZeneca sunt distribuite în centrele din țară. Câte ajung la Cluj?

Ultimele Stiri
abonare newsletter