Sănătate

UPU și ISU Cluj au primit containere modulare pentru triajul epidemiologic

Județul Cluj a primit două containere modulare care vor fi repartizate la Unități Primire Urgențe (UPU) și la Detașamentul doi Pomipieri Colina Cluj-Napoca (ISU).

 

 


Clujul mai primește două containere modulare pentru crearea unor spații de triaj epidemiologic la spitalele din județ, potrivit unei hotărâri transmise de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj.

 


Cele două containere modulare vor fi repartizate astfel: unul la Unități Primire Urgențe (UPU), și unul la Detașamentul doi Pomipieri Colina Cluj-Napoca (ISU).

De asemenea, Filiala de Distribuţie a Energiei Electrice „Electrica Distribuţie Transilvania Nord” S.A.  – Sucursala Cluj va spijini operațiunile de racordare la rețeaua de energie electrică a containerelor modulare, în regim de urgență.


După repartizarea containerelor modulare, Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Cluj va asigura dezinfecția și amenajarea corespunzătoare a acestora.

UPU și ISU va asigura echipamente de încălzire necesare pentru funcționarea containelor modulare.


CITEȘTE ȘI:

200.000 euro pentru containerele modulare la spitalele din Cluj! Prefect: „Am beneficiat de cele mai multe din țară” FOTO

 


 

abonare newsletter