Sănătate

Chirurg infectat cu COVID19, transferat de urgență la Cluj, a murit la ATI

Președintele Colegiului Medicilor din Neamț, Iosif Koszeghi, a murit de COVID-19 la Cluj. Medicul a fost diagnosticat cu COVID-19 la scurt timp de la incendiul de la secția ATI, Piatra Neamț.

 

 


Dr. chirurg Koszeghi a pierdut lupta cu COVID-19 după ce a fost transportat în mai multe spitale pentru a putea primi tratamentul de care avea nevoie.  

 


Medicul a fost internat în primă fază în Bisericani, iar după ce starea i s-a agravat a fost internat la ATI în Piatra Neamț, conform antena3.ro.

Doctorul din Neamț, transferat de urgență la Cluj

Chirurgul a fost transferat într-un final la un spital din Cluj, chiar la începutul lunii decembrie. Aici a fost intubat timp de o săptămână. 


Având mai multe probleme de sănătate, afecțiuni care îi înrăutățeau starea, medicul a cedat în fața virusului, deși personalul medical de la ATI a făcut nenumărate eforturi pentru a-l salva.

Iosif Koszeghi a fost președintele Colegiului Medicilor din Neamț și fost șef de secție Chirurgie Generală Piatra Neamț. 


CITEȘTE ȘI: 

Singurul doctor care îngrijea bolnavii COVID19 la Casa Theodora e în stare GRAVĂ! Pacienții au nevoie urgentă de un medic

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter