Sănătate

Aparaturi medicale de aproape 500 mii de lei pentru Spitalul Municipal Turda

Spitalul Municipal Turda va primi aparaturi medicale noi, în valoare de 471.271 de lei, alocați din bugetul propriu al Consiliului Județean Cluj.

Aparaturi medicale de aproape 500 mii de lei pentru Spitalul Municipal Turda Aparaturi medicale de aproape 500 mii de lei pentru Spitalul Municipal Turda

 

 


Consiliul Județean Cluj a alocat aproape 500.000 de lei pentru cumărarea unor aparaturi medicale de înaltă tehnologie pentru Spitalul Municipal din Turda.

 


Au fost achiziționate patru noi echipamente și aparaturi medicale: două ecografe, multidisciplinare, un cardiotocograf și o linie de testări imunohematologie-micrometodă.

„Cu siguranță, noile dotări vor contribui semnificativ la îmbunătățirea stării de sănătate a pacienților turdeni. În ce ne privește, vom continua să primim sprijin financiar nu doar spitalele pe care le avem în subordine, ci și cele din județ, întrucât ne dorim ca toți clujenii să poată beneficia de servicii medicale de calitate”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.


Noile echipamente vor intra în dotarea Unității de Transfuzie Sanguină, dar și a secțiilor de Medicină Internă și Obstetrică Ginecologie, care aparțin de Spitalul din Turda.

CITEȘTE ȘI:


Investiție de peste un milion de lei la Secția de Psihiatrie de la Spitalul Județean. FOTO

 

VIDEO. Noile containere pentru triaj epidemiologic au ajuns la spitalele din Cluj-Napoca

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter