Sănătate

Un pacient COVID19 a distrus mobilierul spitalului și a lăsat apa să curgă în saloane pentru că era supărat pe medici

Un bărbat depistat cu COVID-19, internat în spital, s-a enervat pe medici, fapt care l-a făcut să distrugă mobilierul spitalului și să lase apa să curgă în saloanele unității medicale.

Un pacient COVID19 a distrus mobilierul spitalului și a lăsat apa să curgă în saloane pentru că era supărat pe medici Un pacient COVID19 a distrus mobilierul spitalului și a lăsat apa să curgă în saloane pentru că era supărat pe medici

 

 


Un pacient COVID-19, internat la Spitalul Județean din Craiova, a lăsat apa să curgă în mai multe saloane și a distrus mobila centrului medical, fiindcă era supărat pe medici și asistente, conform Digi24.

 


Motivul supărării a fost că transferul la un alt spital era în întârziere cu câteva minute, după ce a aflat că a fost depistat cu COVID-19.

Perne, păduri și cutii întregi cu seringi erau împrăștiate pe holurile spitalului. Momentul a fost oprit de către medici care au sărit să îl imobilizeze pe bărbat.


Medicii au spus că acesta aștepta după o ambulanță care trebuia să îl transfere la un alt spital suport COVID-19, dar ar fi întârziat.

Bărbatul, în vârstă de 64 de ani, s-a ales cu un dosar penal întocmit de autoritățile locale.


„Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în această dimineaţă, un bărbat de 64 de ani, din comuna Gogoşu, judeţul Dolj, pacient într-o unitate medicală din Craiova, ar fi distrus mai multe bunuri de mobilier şi tehnică medicală din incinta spitalului. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizarea acestora dosarul penal să fie înaintat unităţii de parchet competente cu propunerile corespunzătoare", a informat, luni, IPJ Dolj.

CITEȘTE ȘI:


S-au schimbat simptomele infecției cu COVID19. În ce mod debutează boala?

 

Oamenii lasă garda jos în preajma familiei și prietenilor. Până unde ar trebui să mergem cu precauțiile și distanțarea?

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter