monitorulcj.ro Menu
Sănătate

Senatorul PMP Cristian Lungu: „Vreau să le reamintesc părinților că ei decid vaccinarea copiilor, nu statul” (P.E.)

În isteria de pompare a numărului de infectați cu virusul Covid-19 se promovează vaccinarea obligatorie decisă de stat. Panica organizată datorată pandemiei împinge statul să intervină din ce în ce mai mult în viețile cetățenilor. Vaccinarea se va impune ca o soluție salvatoare împotriva pandemiei fără ca cetățenii să fie informați cu privire la conținutul vaccinului, efectele adverse sau chiar rata de succes a vaccinului.

Senatorul PMP Cristian Lungu, candidat la președinția Consiliului Județean Cluj: „Vreau să le reamintesc părinților că ei decid vaccinarea copiilor, nu statul”

 

 


Senatorul Vasile-Cristian Lungu s-a opus vaccinării obligatorii și anul trecut, respectiv și în luna martie a anului 2020 când Ministerul Sănătății dăduse circulare către inspectoratele școlare ca elevii fără vaccin să nu fie primiți în școli, iar baza RAPI de înregistrare a efectelor adverse în urma vaccinării era lacunară și neconformă cu realitatea.

 


În acțiunile sale, senatorul Vasile-Cristian Lungu s-a opus ca statul să înlocuiască părintele în sănătatea copilului. Conform legii vaccinării obligatorii, statul reglementa vaccinarea cetățenilor, inclusiv a copiilor fără analize sau investigații medicale prealabile.

Senatorul Vasile-Cristian Lungu, candidat la președinția Consiliului județean Cluj a luptat împotriva acestei legi nedemocratice care anulează libertatea cetățenilor și consimțământul acestora în binele propriu. Mai mult, legea vaccinării obligatorii oferea oportunitatea companiilor farmaceutice de a crește în profit și a trata vaccinul ca un produs ce trebuie vândut indiferent de integritatea pacienților, adică a consumatorilor.


Candidatul la președinția Consiliului Județean Cluj senatorul Vasile-Cristian Lungu atrage atenția asupra campaniilor de promovare a vaccinării ca o soluție salvatoare prin care părinții sunt manipulați să creadă că un vaccin poate să garanteze sănătatea copiilor lor. „Vaccinul este un tratament medical, ceea ce înseamnă că va avea efecte adverse și diferite de la individ la individ. Statul nu are niciun drept să hotărască în locul cetățeanului, altfel România nu ar fi democrație și nu s-ar respecta libertatea omului de a primi tratamente medicale. Am fi toți victime ale experimentelor pentru companiile farmaceutice. Părinții trebuie să decidă bazat pe informații clare și reale dacă din punct de vedere medical copilul este apt să fie vaccinat”, a declarat senatorul Lungu Vasile-Cristian.
(Publicat de SC Monitorul Events SRL. Comandat de Partidul Mișcarea Populară Filiala Cluj. CUI: 21200020)