Sănătate

Medic de 44 de ani, răpus de coronavirus. „Era puternic și sănătos”

Un medic de doar 44 de ani a fost omorât de coronavirus.

Medic de 44 de ani, răpus de coronavirus. „Era puternic și sănătos” Medic de 44 de ani, răpus de coronavirus. „Era puternic și sănătos”

 

 


Medicul de doar 44 de ani din Timişoara, asistent universitar, a murit după ce, în urmă cu mai puţin de trei săptămăni, a fost diagnosticat cu COVID-19. Anunţul a fost făcut pe pagina sa de Facebook de managerul Spitalului Judeţean Timişoara, Raul Pătraşcu.

 


„Astăzi (n.r. vineri) a decedat domnul Asistent Universitar Dr. Cristian Milicin, un medic tânăr, de doar 44 de ani, care activa în propria clinică, din cauza COVID-19, infectat în urmă cu mai puţin de 3 săptâmâni. Nu l-am cunoscut personal, dar profesional a fost un medic foarte bun, puternic şi sănătos, mereu dispus să ajute pe cei din jur. E un eveniment oribil ce ne loveşte pe toţi ca un trăznet şi încă un mesaj pentru acei inconştienţi care nu "cred" în acest virus nemernic. Întreg colectivul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă "Pius Brînzeu" Timişoara este alături de familie. Sincere condoleanţe din partea tuturor. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, este mesajul prin care managerul Spitalului Judeţean anunţă decesul medicului de 44 de ani.

 


CITEȘTE ȘI

A murit cel mai tânăr român infectat cu coronavirus. Câți ani avea?

 

abonare newsletter