Sănătate

Nelu Tătaru, anunț ȘOC! Restricțiile vor reveni în anumite zone din țară

Nelu Tătaru a făcut primele declarații după numărul uriaș de noi îmbolnăviri cu coronavirus în Românai.

Nelu Tătaru, anunț ȘOC! Restricțiile vor reveni în anumite zone din țară Nelu Tătaru, anunț ȘOC! Restricțiile vor reveni în anumite zone din țară

Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății, a anunțat că în anumite zone ar putea să revină restricțiile, în timp ce în altele se pregătesc un val nou de măsuri de relaxare. România trece prin momente dificile după ce autoritățile au anunțat 460 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore, fiind cea mai mare creștere din ultimele 2 luni.

„Azi (n.r joi, 25 iunie) din păcăte avem un număr mai crescut de cazuri decât de obicei, dar sper să ne putem reveni. Avem multe măsuri de relaxare și nerespectarea regulilor, în mare măsură și acea bagatelizare a tot ce a fost și instigarea la necunoașterea pandemiei. Pregătim pentru 1 iulie alt set de măsuri de relaxare. Sper ca evoluția să ne permită. Vom avea și niște restricții locale, punctuale, la nivel de localitate, de focar.”, a spus Tătaru.


Cazurile noi de coronavirus au explodat în ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat 460 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore pe teritoriul României. O astfel de cifră nu a mai fost atinsă de pe 22 aprilie, atunci când au fost înregistrate 468 de noi infecții.

Raportul de astăzi a urcat pe locul 4 în topul zilelor cu cele mai multe cazuri noi. Pe 11 aprilie a fost atins maximul de 523 de cazuri, ulterior pe 16 aprilie s-au înregistrat 491 de cazuri, iar pe 22 aprilie 468.


Citește și:

RAPORT ALARMANT! Aproape 500 de cazuri noi de CORONAVIRUS în România

 


În ce condiții ar putea fi reintroduse restricții. Anunțul ministrului Sănătății

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter